Ben jij graag met je motor of je auto bezig in je eigen garage? Dan weet je dat je de vloer goed moet afdekken om nare olievlekken te voorkomen. Maar hé, daar denk je niet altijd aan. Je kunt immers niet overal aan denken. Maar hoe krijg je die olievlekken uit het beton of, nog erger, uit de stoeptegels die je in de garage hebt liggen? Nou, niet dus. Het gevaar is ook nog eens dat de olie de vloer intrekt en dan, langzaamaan, in het grondwater verdwijnt. Ook is olie glad en kan het gevaar opleveren voor jouw persoonlijke gezondheid. Je wilt niet uitglijden over een plas olie of over het residu dat achterblijft. Door te kiezen voor een epoxy vloer in de garage, zorg je ervoor dat de olie die je eventueel lekt gemakkelijk opgeruimd kan worden.

Een epoxy vloer breng je gewoon zelf aan

Om een epoxy vloer te kunnen leggen moet je epoxy giethars kopen. Dat is gemakkelijker dan dat je zou denken. Je kunt dit allemaal online regelen. Je bestelt de juiste componenten in de juiste kleur en je kunt beginnen met het maken van jouw epoxy vloer. Daar is wel wat voorbereiding voor nodig. Voor je je epoxy vloer kunt gaan gieten zul je ervoor moeten zorgen dat de vloer zo vlak mogelijk is en ook nog eens heel erg schoon. Je wilt geen lelijke plekken in je epoxy vloer!

Epoxy is ook geschikt voor in huis

Ben je fan van een minimalistisch interieur? Denk er dan eens over na om een epoxy vloer in je huis te leggen. Dat is glad en strak en vuilafstotend. Je kunt met pigmenten zorgen dat je vloer precies die kleur krijgt die jij wilt. Je kunt epoxy gebruiken op veel ondergronden, zelfs op vloerverwarming! Lees je in voor je gaat bestellen en stel, als je er niet helemaal uitkomt, je vragen aan de klantenservice. Ze zitten voor je klaar!

Epoxy art is ook leuk!

Is een vloer een te grote uitdaging, maar wil je wel eens iets doen met epoxy? Dan kun je via dezelfde website ook alle materialen bestellen voor epoxy art. Je kunt met epoxy de mooiste vormen gieten. Deze vormen kun je gebruiken als decoratie in huis, maar je kunt er ook leuke sieraden van maken. Ontdek op de website alles wat je nodig hebt om zelf de mooiste kunst te maken met epoxy. Het is minder moeilijk dan je zou denken!