We hebben allemaal een zorgverzekering, verzekeringen voor ons huis, de auto, een aansprakelijkheidsverzekering, een doorlopende reisverzekering en een rechtsbijstandsverzekering. De map waarin je je verzekeringen bewaart puilt gewoon uit! En dat is niet voor niets. We weten namelijk allemaal dat een ongeluk in een klein hoekje zit en dat je zomaar ziek kunt worden, waterschade kunt krijgen in je huis, een auto ongeluk kunt krijgen, per ongeluk iets kunt slopen van vrienden en op vakantie je koffers kunt kwijtraken. Maar wat met ons kan gebeuren kan, bijna allemaal, ook gebeuren met onze brave viervoeters. En dus is er nog een verzekering om toe te voegen aan het lijstje: de huisdierenverzekering.

Met de huisdierenverzekering kun je je huisdier nog betere zorg geven

Een bezoekje aan de dierenarts loopt al snel flink in de papieren. En dat is niet voor niets. Je wilt de beste zorg die beschikbaar is voor jouw dier en daarvoor wordt alles uit de kast gehaald. Je kunt daar, natuurlijk, zelf voor sparen, maar je zult het net zien: in de week dat jouw huisdier zorg nodig heeft is ook nét de wasmachine kapot en heeft je auto een grote beurt nodig. Het is dan wel zo fijn om terug te kunnen vallen op de huisdierenverzekering. Deze huisdierenverzekering vergoedt een groot deel van de dierenartskosten. Dit maakt dat jij, dankzij deze huisdierenverzekering, je huisdier nog betere zorg kunt geven.

Een ongeluk zit in een klein hoekje, ook voor huisdieren

Het gebroken pootje van je kat kan natuurlijk niet onbehandeld blijven. Maar je weet dat de kosten snel zullen oplopen. Er is wellicht een operatie nodig, sowieso röntgenfoto's, misschien een overnachting in de dierenkliniek en natuurlijk medicatie/pijnstilling. Het is dan fijn om te weten dat je al deze kosten niet alleen hoeft te dragen. Daarvoor kun je terugvallen op de huisdierenverzekering. Dat is een fijn idee!

Een zieke hond is niet alleen zielig

Het is ook nog eens erg zorgelijk. Je hond hoort immers bij je gezin en je maakt je zorgen over zijn welzijn. Wil je dat je hond de beste kans krijgt om weer beter te worden, dan zijn, vaak, meerdere bezoekjes aan de dierenarts nodig. Er moeten onderzoeken plaatsvinden, de juiste medicatie moet worden voorgeschreven en misschien krijg je wel te maken met dieetvoer. Je gunt je hond, natuurlijk, het beste, maar zelf deze kosten allemaal opbrengen is voor veel mensen niet te doen. Het is dan fijn om te weten dat je er niet alleen voor staat!