Design

Ook voor een badkamer heb je design meubels om de ruimte zo uniek mogelijk te maken. Wat doet dat met de badkamer? De ruimte wordt een stuk persoonlijker wanneer je design radiatoren badkamer hebt. Het is een investering waar je jaren lang baad bij kan hebben. Design meubels staan erom bekend dat ze niet alleen een eigen karakter hebben, maar ook goed van kwaliteit zijn. Al met al kunnen deze meubels zorgen voor een prachtig geheel dat ook nog past bij de rest van je huis. Je kan de inrichting van de gehele woning samen laten komen als je kiest voor een mooie handdoekrek badkamer, en andere meubels waar je in eerste instantie minder aandacht aan zou besteden. Juist deze dingen kunnen een groot verschil maken. Zo kan iemand de badkamer inlopen en denken: jeetje, wat een tof handdoekrek! En dat doet al heel veel met hoe iemand de uitstraling van het huis ervaart.

Mooie meubels

Om nog even verder in te gaan op design: de keuzes van meubels maken veel uit. Kiezen voor het standaard is eigenlijk iets wat veel mensen doen, ‘want het is de badkamer’. Maar je krijgt absoluut geen spijt als je in de badkamer ook investeert in de meubelen.

Planten

Planten in de woonkamer is heel normaal, maar in de badkamer voelen planten in het begin altijd een beetje gek. Toch zijn er heel veel planten heel erg geschikt voor de badkamer. Je kunt ze kwijt op radiatoren of op de planten boven een handdoekrek. Door planten in de badkamer te zetten maak je de badkamer heel huiselijk. Het geeft een knusse sfeer, zeker in combinatie met design.

Details

Net als in de woonkamer kan een badkamer enorm gebaad zijn met sfeervolle details. Toch worden deze al snel over geslagen in een badkamer. Het voelt vaak als alleen een functionele ruimte. Eigenlijk heel zonde! Je badkamer een make-over geven kan echt een groot verschil zijn voor de rest van het huis. Bovendien kan je met een paar aanpassingen al een groot verschil zien. Hang wat leuks op, of schilder een muur in een andere kleur. Wanneer je dan de lamp aan doet heeft de kamer meteen een andere uitstraling dan wanneer alles wit is. Ook hoef je eigenlijk al niet heel veel meer te doen als je een muur hebt geschilderd. Nog wat kleine dingen hier en daar en je hebt meteen een prachtige badkamer